Presentkort på en upplevelse


Om man inte riktigt kan komma på vad man ska köpa för present till den blivande 60-åringen, så kan ett presentkort på en upplevelse vara något att fundera på. Att ge bort en upplevelse är mycket populärt just, mycket beroende på att de flesta redan har allt de behöver i hemmet, till bilen och så vidare.

Om man är osäker på om det är en ballongflygning, en vinprovning eller någon annan upplevelse man ska ge bort, kan man köpa ett presentkort på upplevelser hos bl a Liveit.se alternativt hos Upplevelse.com. Det fiffiga i det är att fler kan köpa presentkort på samma ställe. På så sätt kanske den som får presenterna kan få pengar till mer än en upplevelse.

Fyller någon 60 år, så kanske man inte ska ge bort ett bungy jump eller ett tandemhopp, men det finns ju många andra härliga upplevelser. Upplevelsen kan till exempel bestå i att köra en sportbil, segelflygning, klappa vargar, spökvandring, åka RIB-båt med mera.

Man kan antingen välja att köpa ett presentkort på en specifik upplevelse, eller så köper man ett presentkort där mottagaren själv kan välja vad han eller hon vill göra.

Populära inlägg i den här bloggen

En riktigt dyr whiskey

Weekendresa till solen och värmen

Ge bort en specialskriven låt